Hvordan læser jeg med?

For at følge med i en konstantskrift skal du blot klikke dig ind på www.konstantskrift.dk på dagen, så dukker teksterne op på forsiden. Det er gratis at læse med og kræver ingen tilmelding.

Du skal som læser selv opfriske siden en gang imellem for at se teksterne, efterhånden som de lægges op. Det gør du ved enten at klikke på det grønne banner med teksten ‘konstantskrift.dk’ øverst på siden – eller ved at opfriske din browser som normalt. Bemærk, at forfatterne først begynder at skrive, når en konstantskrift går i gang – så hvis en konstantskrift f.eks. begynder kl. 9, kan det sagtens ske, at den første tekst først kommer op f.eks. kl. 9:30.

Når en konstantskrift er overstået, bliver teksterne liggende på hjemmesiden. Alle tidligere konstantskrifter kan findes ude i højre side under ‘kategorier’. For at genlæse en bestemt konstantskrift klikker du blot på konstantskriftens titel (f.eks. ‘paris’, ‘blade’ eller ‘at erfare med et altid uerfarent hjerte’) – så får du alle tekster fra netop den seance.

~~~~

Hvis du vil have besked om kommende konstantskrifter, kan du følge os på Facebook og Instagram eller tjekke vores kalender.